02-07-2018

 

HOUSE OF MUSIC & ACCESSORIES STEEKT DEZE ZOMER EEN TANDJE BIJ

Ronse –  House of Music & Accessories kondigde vorige maand al de overname aan van Metatrix. Vandaag gaat ze een stap verder met de inlijving van het merk JOOKI, een gerenommeerde start up, en de structurering van haar sales gebeuren. 

Begin juni kondigde House of Music & Accessories, kortweg HOMA, de overname aan van Metatrix. Dat het menens is, wordt duidelijk door de snelheid van integratie. Begin juli verhuist Metatrix naar het hoofdkwartier van de HOMA groep (Schoonboeke 10 in Ronse). Voor de klanten wijzigt er niks, ze kunnen gewoon blijven bestellen zoals voorheen. Metatrix blijft een juridische entiteit op zich, met de commerciële synergiën van de groep. Dit najaar kan elke klant gebruik maken van het online platform www.homa.be waar ze alles digitaal kunnen opvolgen. Voor de cel Metatrix gaat men op zoek naar een business develop manager om de small domestic appliances (SDA) poot verder vorm te geven. 

Ook de commerciële structuur van House of Music krijgt een update. Dominique Opsomer wordt opgevolgd door Eric Wolff. Hij zal fungeren als sales manager voor de Music tak vanaf 01/08/2018. Samen met Rutger Beerman, Guy De Jaegher en Wim Vandevelde zal hij de verschillende klantengroepen opvolgen. 

Om Eric zijn team verder te versterken wordt nog gezocht naar een accountmanager voor Nederland. Daar liggen nog uitdagingen.

Tot slot kondigt House of Music aan als exclusief distributeur op te treden voor de Benelux voor het merk JOOKI (https://jooki.rocks). JOOKI is van Belgische origine en haalde de pers met haar uitgesproken kindvriendelijke luidspreker. Jooki sluit zo perfect aan bij merken zoals JBL for kids en Buddyphones. Deze merken bieden op een educatieve manier producten aan voor de erg jonge generatie.  

Naast de ontwikkeling van haar eigen merk ARTSOUND, treedt HOMA ook op als exclusieve distributeur van Harman Kardon, het populaire JBL, Cellularline, Holdit ea.  Ze onderhoudt uitstekende relaties met de wereld van de groothandels (installateurs), met groeperingen zoals Media Markt, Krëfel , Fnac, Eldi, Carrefour, Cactus, Cora, Vanden Borre, Selexion, Exellent, enz…. 

Voor meer info: michael.binge@houseofmusic.be