Homa

staat voor House of Music, House of Accessories en House of Appliances, drie volwaardige entiteiten, elk met hun eigen knowhow en gespecialiseerd team.

House of Music

is distributeur en ontwikkelaar van audiomerken, met een portfolio voor elke consument op zoek naar de essentie van klank en muziek. Binnen het eigen merk ArtSound vind je alle audio voor in huis. Met JBL bieden we dan weer de marktleider in portable audio aan.

House of Accessories

vertrekt van een gefundeerde mapping, met een gespreid aanbod van verschillende accessoiremerken die elk een aanvulling betekenen voor alle mogelijke mobiele devices (tablets, smartphones enz.). Met Cellularline bieden we de marktleider aan in de Benelux. Merken zoals Holdit en XtremeMac focussen zich dan weer op segmenten, zoals luxe, sport, bescherming, enz.

House of Appliances

staat zijn mannetje in de SDA-wereld (Small Domestic Appliances). Hier veredelen we merken zoals Brabantia, Beeper, Ricatech … en slaan we de brug naar de smart-wereld met Smanos en Ezviz. Het doel: van small domestic appliances, smart domestic appliances maken.